• Berichtcategorie:Bijeenkomsten

De basis van het verzorgen van het kweken van Aquariumvissen is in mijn ogen een natuurlijke omgeving en ook het voer.

Nu weet ik zo langzamerhand in mijn omgeving een aantal plaatsen waar ik bijna het hele jaar. rond voedseldiertjes kan vangen, zelfs mijn vijvers hebben daar een plaats in. Dat betekent dat er geen vissen in zitten, de kikkers, salamanders en zelfs af en toe een ringslang hebben er vrij spel. Hoewel er zijn misschien een paar Bittervoorntjes aktief, ik heb ze er een 5 tal jaren geleden ingedaan, met ook een zwanenmossel. Maar ik heb er nooit meer eenkje gezien. Wat natuurlijk niet alles zegt, maar dit terzijde. 

Het gaat merendeel over mijn vissen. Mijn oude liefde heb ik weer opgepakt en ik ben Discusvissen gaan verzorgen. Daar gaan we het over hebben. Natuurlijk ook de Dwergcichliden, en mijn maanvissen, kortom, er valt veel te beleven hoop ik!

Kijk maar eens op mijn facebook pagina of op mijn You Tube kanaal.

Ernst van Genne

Onze bijeenkomsten :

 

aanvang: 19:45 (zaal open: 19:30)

Zaal Hilde van Driezorg Zwolle de Havezate,

Ingang 2a
bij:
Gombertstraat 722,
8031 MK Zwolle.

Rij het parkeerterijn op tegenover de Ravelstraat.

De ingang is bij de brievenbussen. Er is geen bel, maar even op het raam kloppen. Kies de ingang (zie plattegrond).