Welkom op de site van aquariumvereniging:
Natuurvrienden Zwolle

De Zwolse Aquariumvereniging 'Natuurvrienden-Zwolle.nl' is een vereniging van enthousiaste natuurliefhebbers. Binnen onze vereniging wordt aandacht besteed aan: Tropisch zoetwater aquarium Tropisch zeewater aquarium Koudwater aquarium Terrarium Paludarium Vijvers en verder alles wat met de natuur te maken heeft. 10x per jaar is er een ledenbijeenkomst en kunnen de leden gebruik maken van onze eigen technische commissie. Daarnaast worden er regelmatig excursies georganiseerd en zijn er vele andere activiteiten.
Lees verder

Laatste nieuws:

zondag, januari 17, 2021
De maanvissen-foto van Gerrit Pots heeft de meeste stemmen gekregen. Dit was foto 3. Deze foto komt op het maandblad te staan vanaf februari. Gerrit gefeliciteerd met je mooie foto.
zondag, januari 03, 2021
Het ijzer en voer , normaal te verkrijgen tijdens de ledenbijeenkomsten, kan tijdelijk opgehaald worden bij Marcel Bennik zijn adres en telefoonnummer staan voorin het maandblad. Heb je vragen gebruik het contactformulier . Dosering staat op het potje.
maandag, november 16, 2020
Dit jaar hebben we door de nare corona omstandigheden bijna geen Ledenbijeenkomsten en geen Verenigingskeuring gehad. Dat is wel wat erg kaal. Daar willen we een beetje verandering in brengen. Graag nodigen we je uit om een foto in te sturen van uw vivarium. Dit kan zijn: 1. een totaal overzicht; 2. een detail; 3. iets van de techniek. Bij de foto kunt u eventueel een kort onderschrift plaatsen....

Uitnodiging bijeenkomsten:

Beste leden,

Aangezien corona ons nog steeds in zijn greep heeft en weer oplaait, is er ook op maandag 11 januari en maandag 8 februari helaas geen Ledenbijeenkomst, omdat we dan weer niet in de Hilde terecht kunnen. Wij hopen echt dat we in februari weer bij elkaar kunnen komen.
Blijf gezond en het beste. Tot ziens!

Programma Ledenbijeenkomsten 2021:

  • Maandag 8 maart: Henk Grundmeijer komt met zijn presentatie ‘Labyrintvissen, een persoonlijk kweekverslag in woord en beeld’.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Bennik-Beheer Ongecategoriseerd 0

Laatste Artikelen:

08 december Bennik-Beheer Artikelen over de hobby 88

Dit is een arikel van onze oud voorzitter die hij heeft geschreven toen hij nog onder ons was. Het laat duidelijk zijn pasie zien voor de aquarium hobby. Het gaat over de Technische Commissie die nu is overgegaan naat de Technische Advies Commissie, daar we geen bakken meer bouwen bij

...
27 oktober Bennik-Beheer Artikelen over de hobby 144
Maak makkelijk uw eigen plantenvoeding maken:
  • Los 32gr Tenso Cocktail (1 zakje) op in 1 flesje van 500ml. (verkrijgbaar bij de vereniging (potje ijzer (Tenso)).
  • Los 66gr Magnesiumsulfaat (MgSO4) en 28gr Kaliumsulfaat (K2SO4) samen op in een apart flesje van
...