Hier kunt u verschillende artikelen lezen die gecategoriseerd zijn op onderwerp. Het betreft artikelen over diverse uiteenlopende onderwerpen, het kan zomaar een kweekverslag zijn, een succes met viskweek of zomaar een ervaring. Die auteur wil deze ervaring dan ook graag delen met andere hobbyisten.
Als u zelf een dergelijke ervaring heeft, of ook eens 'zomaar' een artikel op internet wilt plaatsen, kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar Jan en Agnes Disco. Stuur het artikel dat u geplaatst wilt hebben als bijlage mee. Wilt u er ook een foto bij plaatsen, stuur deze dan als JPG apart mee als bijlage. Jan en Agnes zorgen dan, dat uw artikel met eventuele foto gepubliceerd wordt.

Veel leesplezier!

 

Hieronder kunt u diverse artikelen lezen die over vissen gaan. Dit kan variëren van soortbespreking, kweekverslagen of biotoop herkomst. 
Hieronder kunt u diverse artikelen lezen die over planten voor gaan. Dat kunnen aquarium-, terrarium of vijverplanten zijn, maar een artikel over bijvoorbeeld kamerplanten kunt u ook tegenkomen.