Te bestellen via de vereniging:

algenpoeder= blauwe alg poeder
De algen poeder € 10 ,= per zakje goed voor aquarium water van 500 liter. U kunt het rechtstreeks bestellen Theo Verheij, zie onderstaand formulier.01 boekjes TC= Vijf boekjes  bouw aquarium (techniek).

De boekjes van Theo Verheij alleen nog als pdf-file te bestellen zodat u die zelf op uw pc heeft staan en kan printen indien gewenst. De 5 PDF files kosten € 7,50 tezamen. U kunt de boekjes rechtstreeks bestellen Theo Verheij, zie onderstaand formulier.

1. De bouw van een biologisch filter: is een handig naslagwerkje wat door vele leden van de diverse verenigingen is aangeschaft omdat er heel duidelijk wordt ingegaan op de werking en de bouw van een biologisch filter. Het boekje bevat een handige bouwtekening en een glasstaat berekening, zodat iedereen door het handige systeem zelf een biologisch filter kan bouwen.
2. De bouw van een groot aquarium: is een boekje waar heel duidelijk op de zelfbouw van een grote bak wordt ingegaan. Ook dit boekje is voorzien van een handige bouwtekening, zodat het door het speciale systeem heel gemakkelijk wordt om zelf tot de bouw van een grote bak over te gaan.
3. De bouw van een aquariummeubel: dit boekje geeft een duidelijk voorbeeld van een modern aquariummeubel, dat door het speciale systeem heel gemakkelijk zelf is te bouwen. Ook dit boekje heeft een handige bouwtekening. Het meubel, zoals wij dat geconstrueerd hebben, is mooi en niet te duur om zelf te maken.
4. De bouw van een veilige lichtkap: dit gaat in op de veiligheid en de zelfbouw van een lichtkap die voorzien kan worden van wel 7 lichtgroepen. Ook hier weer veel handige tekeningen en schema`s die ook voor die mensen duidelijk zijn die weinig verstand van elektra hebben.
5. Betaalbare aquariumtechniek: dit spreekt voor zich. We kunnen wel degelijk alle systemen die de aquariumhandel te bieden heeft zelf maken, maar dan met andere materialen en apparatuur die eigenlijk ergens anders voor is gemaakt, maar die door ons worden gebruikt om b.v. een CO2-installatie te vervaardigen die echt heel betrouwbaar is en heel goed werkt. Met vele toepassingen en handige tekeningen en voorbeelden.

03 beginnerhoek= Serie boekjes met als titel "beginnershoek".

Deze serie is ook als vervolgverhaal gepubliceerd in "Het Aquarium".  
De serie van 3 boekjes met zinvolle informatie voor de beginner én gevorderde zijn geschreven door Wim Steinhoff. Deze boekjes zijn slechts € 4,- per stuk als PDF file. Indien u ze per post wilt ontvangen komt daar nog € 2,- verzendkosten bij. U kunt ze bestellen via het bestelformulier hier onder. Bestelformulier:
 

Natuurvrienden-Zwolle.nl
Bestelformulier, na de bestelling krijgt een nota. Heeft u de nota voldaan dan krijgt u uw artikelen opgestuurd.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com