Informatieboekjes

De vereniging heeft voor ieder type aquariaan boekjes ter beschikking:
Het gaat dan om een serie boekjes die geschreven zijn door Theo Verheij en waarin alles wordt beschreven wat te maken heeft met het zelf maken van een aquarium. Het is een serie van 5 boekjes. Deze boekjes kunt u rechtstreeks bestellen Theo Verheij.

Verder heeft Wim Steinhoff ook een serie boekjes geschreven met als titel "beginnershoek", deze serie is ook als vervolgverhaal gepubliceerd in "Het Aquarium". Lees verder voor meer informatie en om de boekjes te bestellen.

De boekjes, geschreven door Theo Verheij met als titel:
De bouw van een biologisch filter: is een handig naslagwerkje wat door vele leden van de diverse verenigingen is aangeschaft omdat er heel duidelijk wordt ingegaan op de werking en de bouw van een biologisch filter.
Het boekje bevat een handige bouwtekening en een glasstaat berekening, zodat iedereen door het handige systeem zelf een biologisch filter kan bouwen.

De bouw van een groot aquarium: is een boekje waar heel duidelijk op de zelfbouw van een grote bak wordt ingegaan.
Ook dit boekje is voorzien van een handige bouwtekening, zodat het door het speciale systeem heel gemakkelijk wordt om zelf tot de bouw van een grote bak over te gaan.

De bouw van een aquariummeubel:
dit boekje geeft een duidelijk voorbeeld van een modern aquariummeubel, dat door het speciale systeem heel gemakkelijk zelf is te bouwen.
Ook dit boekje heeft een handige bouwtekening.
Het meubel, zoals wij dat geconstrueerd hebben, is mooi en niet te duur om zelf te maken.

De bouw van een veilige lichtkap:
dit gaat in op de veiligheid en de zelfbouw van een lichtkap die voorzien kan worden van wel 7 lichtgroepen. Ook hier weer veel handige tekeningen en schema`s die ook voor die mensen duidelijk zijn die weinig verstand van elektra hebben.

Betaalbare aquariumtechniek:
dit spreekt voor zich. We kunnen wel degelijk alle systemen die de aquariumhandel te bieden heeft zelf maken, maar dan met andere materialen en apparatuur die eigenlijk ergens anders voor is gemaakt, maar die door ons worden gebruikt om b.v. een CO2-installatie te vervaardigen die echt heel betrouwbaar is en heel goed werkt.
Met vele toepassingen en handige tekeningen en voorbeelden.
Deze boekjes worden u als PDF-bestand toegestuurd. Alle 5 de delen kosten u slechts € 7,50.
U kunt de boekjes rechtstreeks bestellen Theo Verheij.

 

Nieuw!

Helemaal full color met diverse foto`s over de bouw van aquarium, filter, lichtkap, aquariummeubel en betaalbare aquariumtechniek.

 

 

Let op!

Vanaf 1 januari 2007 zijn de boekjes van Theo Verheij alleen nog als pdf-file te bestellen zodat u die zelf op uw pc heeft staan en kan printen indien gewenst. De 5 PDF files kosten € 7,50 tezamen.

 

 

 

De volgende serie van 3 boekjes met zinvolle informatie voor de beginner én gevorderde zijn geschreven door Wim Steinhoff. Deze boekjes zijn slechts € 4,- per stuk als PDF file. Indien u ze per post wilt ontvangen komt daar nog € 2,- verzendkosten bij. U kunt ze bestellen via het bestelformulier of rechtstreeks bij Wim Steinhoff.

(Adverteerder / sponsor)