Bibliotheek

De bibliotheek van onze vereniging

     Onze vereniging heeft een uitgebreide bibliotheek. Hierin kunt u van alles vinden: boeken, tijdschriften, video's en DVD's. Over alle mogelijke onderwerpen binnen onze hobby is wel wat te vinden. Als u iets van uw gading heeft gevonden kunt u dit uiteraard gedurende een bepaalde periode lenen. Een gedeelte van al deze boeken staat in een kast in de Hilde, de zaal waar we onze verenigingsavonden houden. Op deze avonden is de bibliotheek altijd open. U kunt zich melden bij de bibliothecaris (Magnus Bakker) als u iets wilt lenen. Als deze er niet is kan een van de bestuursleden u verder helpen.

Lees meer...

Boekenlijst bibliotheek

Boekenlijst bibliotheek
Aquariumvereniging Natuurvrienden Zwolle
 
Hier vindt u een opsomming van alle boeken die we in de verenigingsbibliotheek hebben.
Als u een boek wilt reserveren, of zeker wilt zijn dat het boek bij de eerstvolgende ledenbijeenkomst aanwezig is, neem dan even contact op met onze bibliothecaris. Ook voor andere vragen m.b.t de bibliotheek kunt u bij onze bibliothecaris terecht.
Lees verder voor een totaal overzicht.

Informatieboekjes

De vereniging heeft voor ieder type aquariaan boekjes ter beschikking:
Het gaat dan om een serie boekjes die geschreven zijn door Theo Verheij en waarin alles wordt beschreven wat te maken heeft met het zelf maken van een aquarium. Het is een serie van 5 boekjes. Deze boekjes kunt u rechtstreeks bestellen Theo Verheij.

Verder heeft Wim Steinhoff ook een serie boekjes geschreven met als titel "beginnershoek", deze serie is ook als vervolgverhaal gepubliceerd in "Het Aquarium". Lees verder voor meer informatie en om de boekjes te bestellen.

Lees meer...

(Adverteerder / sponsor)