Adviesbezoek

Verslag van de Adviesbezoeken 2010

Ook dit jaar bestond er weer de mogelijkheid om mee te doen aan de adviesbezoeken. De bedoeling hiervan is, om leden verder op weg te helpen in de aquarium hobby. Dit zonder enig wedstrijd element.
Dit jaar hebben we bezoeken gebracht aan drie leden. Dat is minder dan andere jaren, maar de bezoeken waren zeker heel leuk.
Op 12 mei hebben Theo Verheij en ik (Jan Disco) 2 bezoeken gebracht in Genemuiden. Op 26 mei gingen we naar Wezep.

Lees meer...

Verslag Adviesbezoeken 2009

Ook dit jaar zijn wij weer bij leden van onze vereniging op bezoek geweest in het kader van de adviesbezoeken. Deze keer waren er in totaal 5 deelnemers.
Wim Steinhoff en Jochem Stremmelaar zijn op zaterdag 16 mei bij 4 deelnemers langs gegaan. Jan Disco en Jochem Stremmelaar hebben Hans Cazemier op woensdagavond 20 mei bezocht.
Ik gebruik voor de planten- en vissennamen de Nederlandse naam. Is die niet bij mij bekend, dan de Latijnse naam.

Lees meer...

Verslag van de adviesbezoeken 2008

Ook dit jaar zijn wij weer bij onze leden op bezoek geweest in het kader van de adviesbezoeken. Deze keer waren er in totaal 9 deelnemers. Omdat we voor de bezoeken ruim de tijd uit willen trekken hebben we de bezoeken verdeeld over twee groepen.

Theo Verheij en Jan Disco zijn op zaterdag 10 mei op pad gegaan. Wim Steinhoff en Jochem Stremmelaar zijn op zaterdag 24 mei bij de mensen langs gegaan.

Lees meer...

Adviesbezoek

Wilt u weten of uw aquarium nog mooier kan?
Of wilt u gewoon eens praten met andere aquarianen over uw aquarium?
Dat kan, wij organiseren jaarlijks een serie adviesbezoeken  
Heeft u hier interesse in....
meld u dan snel hier aan.
Er is geen wedstrijdelement aan gebonden en u wordt voorzien van veel informatie, zodat uw aquarium een échte topbak kan worden. 


Lees meer...

(Adverteerder / sponsor)