Districtskeuring

Keuring Samenwerkende Districten Oost Nederland '19

  Op 8 maart 2019 is de uitslagavond geweest van de keuring van de Samenwerkende Districten Oost Nederland. Deze avond werd georganiseerd door av Natuur in Huis Rijssen. Het was een zeer geslaagde en goed verzorgde avond. De keurmeesters, Jacko Meliesie en Henk Veenstra, lieten in een presentatie alle gekeurde vivaria zien en hadden daar een prima verhaal bij.   

Van onze vereniging is Marten Hulst kampioen geworden in de categorie gezelschapsaquaria A1 van District IJsseldelta. Bovendien had Marten de meeste punten van alle deelnemers in deze categorie. Magnus Bakker is in de categorie speciaalaquaria A2/A3 de districtskampioen van District IJsseldelta geworden. Marten en Magnus,  van harte gefeliciteerd.
Wilt u de volledige uitslag weten? Lees dan verder.

Lees meer...

Keuring Samenwerkende Districten Oost Nederland '18

Op zaterdag 10 maart is de uitslagavond geweest van de keuring van de Samenwerkende Districten Oost Nederland. Deze avond is gehouden in de Hilde in woonzorgcentrum de Havezate in Zwolle. De keurmeester was John Frencken, hij liet aan de hand van een presentatie alle deelnemende vivaria zien. Het was een heel gezellige avond.

Lees meer...

Districtskeuring 2016


 
  
         Het was zaterdag 19 maart een spannende avond voor de deelnemers aan de Districtskeuring. Het was namelijk de uitslagavond. Deze avond werd georganiseerd door Innesi Hardenberg.
Het was een heel gezellige avond. We werden behoorlijk verwend met heerlijke hapjes. Innesi, bedankt voor de hartelijke ontvangst en de organisatie van deze zeer geslaagde avond.

Lees meer...

Uitslag districtskeuring 2015


Op 21 en 22 februari 2015 heeft de districtskeuring van het district IJsseldelta plaats gevonden. De keurmeester was Wim Tomey.
Op zaterdag 7 maart  was de uitslagavond georganiseerd. Deze werd gehouden  in zaal Hilde van Driezorg Zwolle de Havezate. Op die avond gaf Wim Tomey op onnavolgbare wijze zijn visie op de vivaria die hij gekeurd had.
  Bart de Greeff en Wim Tomeij

Lees meer...

Uitslag van de districtskeuring 2014

     Op 1 maart jl was de uitslagavond van de keuring 2014 van District  IJsseldelta .
Het was een heel gezellige avond met een behoorlijke opkomst. Behalve de deelnemers waren er ook bestuursleden van de verenigingen en supporters van de deelnemers aanwezig. De avond is verzorgd door av Natuurvrienden-Zwolle. Er was koffie met cakejes en er waren hapjes en drankjes. En natuurlijk werd ook de gebruikelijke verloting gehouden.
 

Lees meer...

(Adverteerder / sponsor)