Districtskeuring

Districtskeuring 2016


 
  
         Het was zaterdag 19 maart een spannende avond voor de deelnemers aan de Districtskeuring. Het was namelijk de uitslagavond. Deze avond werd georganiseerd door Innesi Hardenberg.
Het was een heel gezellige avond. We werden behoorlijk verwend met heerlijke hapjes. Innesi, bedankt voor de hartelijke ontvangst en de organisatie van deze zeer geslaagde avond.

Lees meer...

Uitslag districtskeuring 2015


Op 21 en 22 februari 2015 heeft de districtskeuring van het district IJsseldelta plaats gevonden. De keurmeester was Wim Tomey.
Op zaterdag 7 maart  was de uitslagavond georganiseerd. Deze werd gehouden  in zaal Hilde van Driezorg Zwolle de Havezate. Op die avond gaf Wim Tomey op onnavolgbare wijze zijn visie op de vivaria die hij gekeurd had.
  Bart de Greeff en Wim Tomeij

Lees meer...

Uitslag van de districtskeuring 2014

     Op 1 maart jl was de uitslagavond van de keuring 2014 van District  IJsseldelta .
Het was een heel gezellige avond met een behoorlijke opkomst. Behalve de deelnemers waren er ook bestuursleden van de verenigingen en supporters van de deelnemers aanwezig. De avond is verzorgd door av Natuurvrienden-Zwolle. Er was koffie met cakejes en er waren hapjes en drankjes. En natuurlijk werd ook de gebruikelijke verloting gehouden.
 

Lees meer...

Districtskeuring 2012

Zaterdag 24 maart is de uitslag bekend gemaakt van de Districtskeuring 2012. De uitslagavond werd dit jaar georganiseerd door Xiphophorus Kampen.
De keurmeester, de heer A. van Holstein, was helaas ziek. Hij heeft formulieren, bondsdiploma's en uitslag opgestuurd.
Theo Verheij heeft de foto's van de deelnemende vivaria laten zien en de op- en aanmerkingen van de keurmeester erbij verteld. Na de pauze volgde de uitslag. Wim Rorije is over-all kampioen geworden.
Alle deelnemers van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Lees verder voor de volledige uitslag.

Lees meer...

Districtskeuring 2011

Zaterdag 19 maart was de uitslagavond van de Districtskeuring 2011 van District IJsseldelta. Deze avond is georganiseerd door A.V. Innesi Hardenberg en werd gehouden in de Pothof in Hardenberg. Het was gezellig druk, de zaal zat goed vol. Het was alleen jammer dat er, buiten de deelnemers en het bestuur om, erg weinig leden van onze vereniging aanwezig waren. Er hebben drie verenigingen aan deze keuring megedaan, namelijk Xiphophorus Kampen, Innesi Hardenberg en Natuurvrienden-Zwolle. In totaal zijn er tien vivaria gekeurd in de categorie├źn Gezelschap, Speciaal, Zeewater en Terraria.

Lees meer...

Meer artikelen...

  1. Districtskeuring 2010
(Adverteerder / sponsor)