Huiskeuring vereniging

Verenigingskeuring 2017

  Op 11 november 2017 zijn keurmeester Wim Steinhoff en fotograaf Theo Verheij op pad gegaan om 7 vivaria te bekijken: 6 deelnemers voor de Huiskeuring en 1 deelnemer voor de Advieskeuring. Vier deelnemers aan de Huiskeuring hebben een gezelschapsaquarium, twee hebben een speciaalaquarium.  De deelnemer aan de Advieskeuring heeft ook een gezelschapsaquarium.

Lees meer...

Advies/Huiskeuring + jubilarissen 2016

     Op zaterdag 19 november zijn Theo Verheij en Wim Steinhoff  op pad gegaan om een aantal aquaria te bekijken: twee voor de Advieskeuring en twee voor de Huiskeuring. Op de Ledenbijeenkomst van maandag 12 december werden de resultaten gepresenteerd.

Daarnaast hadden we ook nog drie jubilarissen: Jochem Stremmelaar is 25 jaar lid van onze vereniging, Karst Mulder en Hilbert Jonkman zijn al 40 jaar lid van Natuurvrienden-Zwolle.

Lees meer...

Advieskeuring 2015

   In november heeft de Advieskeuring 2015 plaatsgevonden.  Theo Verheij en Wim Steinhoff hebben daarvoor 6 aquaria bezocht. Waar nodig kregen de deelnemers adviezen om hun aquarium nog mooier te maken.
Op maandag 14 december lieten zij een presentatie zien van de deelnemende aquaria en maakten de uitslag bekend.
Fokke Baarssen werd met een prachtig Tanganyika-aquarium verenigingskampioen. Hij kreeg de wisselbeker.

Lees meer...

Huiskeuring 2014

Op zaterdag 15 november vond de jaarlijkse huiskeuring plaats. Er waren 5 deelnemers. De vivaria werden beoordeeld door onze eigen "keurmeesters" Wim Steinhoff en Theo Verheij. Op maandag 8  december volgde de uitslag en werd ook de verenigings kampioen bekend. Dat was Bart de Greeff met zijn prachtige terrarium.
Bart Gefeliciteerd!

 

  Bart de Greeff

Lees meer...

Uitslag Huiskeuring 2011

  

Op 12 december 2011 was de uitslagavond van de Huiskeuring 2011. Het was een gezellige drukte.
Er waren 7 deelnemers: 3 gezelschapsaquaria, 3 speciaal aquaria en 1 terrarium.
Bondskeurmeester Frans Maas besprak eerst aan de hand van een presentatie de vivaria van de deelnemers.
Na de pauze werd de uitslag bekend gemaakt.

Lees meer...

(Adverteerder / sponsor)