Landelijke huiskeuring

Landelijke Huiskeuring 2019


Zaterdag 12 oktober was de uitslag van de landelijke huiskeuring 2019. In Maarn werden door de keurmeesters presentaties gegeven van de vivaria in de diverse categorieën. Het was een goed georganiseerde en gezellige middag.  We hebben prachtige vivaria gezien.

Lees meer...

Landelijke Huiskeuring 2011

De Nationale Aqua Terradag is dit jaar gehouden op 29 oktober 2011. De dag is georganiseerd door A.V. De Natuur in Huis te Zwijndrecht. Tijdens deze Aqua Terra dag is ook de uitslag van de Landelijke Huiskeuring bekend gemaakt. De dag was prima georganiseerd. In de diverse categorieën werd een presentatie gegeven van de vivaria die waren gekeurd. Tussen de presentaties door was er een pauze waarin je de beurs kon bezoeken. Ook de catering was goed verzorgd. Nadat alle presentaties waren geweest werd uiteindelijk de uitslag bekend gemaakt. Van onze vereniging deed Jochem Stremmelaar mee in de categorie A2 - Zoetwater speciaal. Hij behaalde de 8e plaats. Bart de Greeff vertegenwoordigde Natuurvrienden-Zwolle in de categorie C1 - Terrarium.  Bart werd 7e in zijn categorie. Jochem en Bart, gefeliciteerd met het behaalde resultaat. In de categorie Zoetwater - gezelschaps aquaria (A1) werd District IJsseldelta vertegenwoordigd door de heer Overmars van Innesi Hardenberg. Hij behaalde de derde plaats in deze categorie. Ook de heer Overmars willen wij van harte feliciteren met het behaalde resultaat.
Lees verder als u de volledige uitslag wilt zien van de Landelijke Huiskeuring 2011.

Lees meer...

Uitslag Landelijke Huiskeuring 2010

Zaterdag 30 oktober was de Aqua Terra dag met daarin de uitslag van de landelijke huiskeuring en de jaarmarkt. Dit keer werd deze georganiseerd door aquarium vereniging Daphnia uit Boxtel. Hiertoe hadden zij hun intrek genomen in het plaatselijke VMBO college.
In de ruime gangen was voldoende plaats voor de handelaren en hobbyisten om hun waren uit te stallen en voor de bezoekers om de stands te bezoeken. In de kantine vonden de presentaties plaats van de keurmeesters, die de vivaria van de deelnemers in de verschillende categorieën bezocht hadden. Natuurvrienden-Zwolle  werd vertegenwoordigd door wel 4 deelnemers namelijk: Jochem Stremmelaar (speciaal aquarium), Willem Rorije (speciaal aquarium), Bart de Greeff (terrarium) en Theo Terlouw (zee aquarium).
Voor Theo Verheij begon de dag feestelijk.
Tijdens de verenigingsraad van de NBAT in april dit jaar was hij al benoemd tot erelid van de NBAT. Vandaag ontving hij uit handen van de voorzitter, Pim Wilhelm, de bijbehorende speld.

Theo gefeliciteerd, je hebt het verdiend.

Lees meer...

(Adverteerder / sponsor)