Beurs in de IJsselhal 2017

                                       Op zondag 22 oktober 2017 waren wij met een stand aanwezig op de beurs van Ter Events in de Zwolse IJsselhal. We deden mee aan deze beurs samen met de NBAT, Natuur in Huis Rijssen, Betta splendens Almelo en Azaqua.

Samen met de andere verenigingen, de NBAT en Azaqua vormden we een prachtig aquariumblok midden in een terrariumbeurs. We hadden een mooie stand met ons eigen informatiemateriaal. Wilco Piest (van Azaqua, maar natuurlijk ook al heel lang lid van onze vereniging) had voor een leuk bakje gezorgd. Wilco hield zich uiteraard bezig met zijn eigen stand van Azaqua, maar was ook regelmatig bij ons te vinden. Verder waren Gerrit Pots en Jan Disco van de partij. Bart de Greeff kwam ook binnenstappen, eigenlijk voor de NBAT, maar hij heeft ook voor onze vereniging veel mensen aangesproken.
Het was een gezellige drukte in de IJsselhal en over belangstelling hadden we zeker niet te klagen. Veel mensen wilden wel meer weten, vonden het bakje leuk en bekeken ook de doorlopende prresentaties die we op de laptop draaiden. Onze mooie nieuwe folder werd veelvuldig meegenomen.
De NBAT was aanwezig met een eigen stand. Maar de NBAT zorgde er wel voor, dat de vrijwilligers van de verenigingen allemaal een NBAT shirt droegen. Dit straalde een stuk  eenheid uit: we waren er samen als aquariumverenigingen.
Hieronder ziet u een impressie van het aquariumblok van Ter Events 2017.
         
         
   
(Adverteerder / sponsor)