• Berichtcategorie:Nieuws

Het is niet de gewoonte, dat het bestuur op bezoek gaat bij leden die 15 jaar lid zijn van onze vereniging. Echter voor Eppie van Munster maakten we graag een uitzondering. Eppie is bewoner van De Boeier en wordt bij het aquarium onderhoud geholpen door Gerrit Pots. Eppie was op 1 juni 15 jaar lid en rekende er vast op, dat hij dan weer een mooi standaardje zou krijgen. Dat wilden we hem niet onthouden. Daarom gingen we (Gerrit Pots, Agnes en Jan Disco) op 6 juni 2019 hem het standaardje persoonlijk overhandigen.

het aquarium van Eppie

Het was een leuke bijeenkomst. Eppie is een vrolijk persoon, die wel van een praatje houdt. Hij houdt van muziek, liefst Nederlandstalig. Hij heeft een grote bandrecorder staan, die hij direct aanzette toen wij er waren. We waren ook onder de indruk van zijn enorme verzameling cassette bandjes en miniatuur autootjes. Hij vertelde, dat hij vaak op pad gaat, naar rommelmarkten en de kringloopwinkel, om te kijken of hij nog cassettebandjes en autootjes kan vinden.
We hebben zijn aquarium, waar hij goed voor zorgt en waar hij apetrots op is, bewonderd. Inmiddels prijkt het standaardje in een prachtige vitrine kast naast het standaardje van 5 jaar lid.
We hopen dat Eppie van Munster nog lang enthousiast lid zal zijn van Natuurvrienden-Zwolle.