• Berichtcategorie:Nieuws

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan.
Op 1 november 1989 werd je lid van Natuurvrienden-Zwolle. Nu neem je afscheid als voorzitter en bestuurslid van de vereniging. Maar daar tussenin is wel het één en ander gebeurd.
Vanaf januari 1990 tot december 1999 maakte je deel uit van de redactie van het maandblad. In 2000 werd je bestuurslid.
In 2017 kwam de voorzitters functie vacant. Door omstandigheden had je daar toen voldoende tijd voor om die functie te bekleden. Je bent daar toen dan ook enthousiast ingestapt.
Jammer voor ons, maar fijn voor jezelf kreeg je de mogelijkheid om je volledig te laten omscholen. Daar ging veel meer tijd en energie in zitten, dan je had verwacht. Ook je nieuwe werk als examinator bij het CBR zorgt ervoor dat je niet genoeg tijd kunt investeren in de vereniging, waardoor we je regelmatig moesten missen bij vergaderingen en Ledenbijeenkomsten.
Dit heeft je doen besluiten om te stoppen met het voorzitterschap en bestuurslid. We respecteren dit besluit uiteraard. Je hebt wel en paar records gebroken. Volgens mij ben jij het eerste bestuurslid zonder aquarium. Maar ook toen je nog wel een aquarium had, had je het kleinste bakje. Maar wel ingebouwd in een kastje met een compleet biologisch filter en een regenfilter.
In de tijd dat je bestuurslid was, heb je de vereniging goed op weg gezet op de digitale snelweg.
De website met alles er op en eraan heb je van de grond af aan opgebouwd. En dat is geen peulenschilletje. Als webmaster heb je daar veel tijd en energie ingestopt.
Je bent begonnen om NVZ bekend te maken met Facebook. Ook de Nieuwsbrief en de digitale uitnodiging komen uit jouw koker.
We maken nu dankbaar gebruik van deze ontwikkelingen en zouden niet meer zonder kunnen.
Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. We nemen nu afscheid van je als voorzitter. Echter je blijft op de achtergrond nog wel aanwezig. Al is het alleen maar om de cover voor het maandblad te maken en de adres stickers te printen. Maar ook blijf je adviseur voor de website.