Excursie naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest
Op zaterdag 14 mei hebben we met een 13 tal mensen, leden en niet leden, een bezoek gebracht aan de Orchideeën hoeve in Luttelgeest.Voor mij was het een openbaring,
want ik was er misschien wel 15 jaar niet geweest en toen ik er geweest ben, was het niet meer dan een kas met diverse soorten orchideeën en je kon er in een hoekje
een kopje koffie krijgen.

Nu is het een schitterende locatie met natuurlijk de kweek van diverse soorten orchideeën, maar ze hebben nu een soort Burgers Busch gemaakt waar het heerlijk toeven is en voor diegene die foto materiaal wil maken een paradijsje.
Maar de vlindertuin is een attractie op zich zelf. Schitterende vlinders fladderen er rond in de mooiste kleuren. Ook hier moet je gewoon een camera bij je hebben, want dit is werkelijk te mooi om waar te zijn. Waar kan je zo dicht bij huis zulke mooie bloemen en vlinders fotograferen als in Luttelgeest. Ook de gelegenheid om wat te drinken of te eten is ruim van opzet en gezellig en toegankelijk ook voor minder valide mensen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat wij genoten hebben van dit bezoek. De bijgesloten foto`s geven u een indruk van hoe het er is.