Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de ledenbijeenkomst van A.V. Natuurvrienden-Zwolle, te houden op maandag 11 december 2023 in de Hilde van Driezorg Zwolle De Havezate, Gombertstraat 350, 8031 MK Zwolle.

Vanavond huldigt het bestuur 2 leden, Freek Nooter en Wim Steinhoff, die 50 jaar lid zijn van AV Natuurvrienden-Zwolle. Daarna komt Bondskeurmeester Henk Veenstra met de uitslag van de Verenigingskeuring, gehouden op zaterdag 18 november. Er hebben 5 aquaria meegedaan. Buiten de spanning van de uitslag, kunt u leren van de deskundige uitleg van Henk Veenstra. Dus we rekenen op een goede opkomst!

Onze bijeenkomsten :

 

aanvang: 19:45 (zaal open: 19:30)

Zaal Hilde van Driezorg Zwolle de Havezate,

Ingang 2a
bij:
Gombertstraat 722,
8031 MK Zwolle.

Rij het parkeerterijn op tegenover de Ravelstraat.

De ingang is bij de brievenbussen. Er is geen bel, maar even op het raam kloppen. Kies de ingang (zie plattegrond). 

Willen de bezoekers van de ledenbijeenkomst er rekening mee houden dat alle buitendeuren van de Havezate om 19.30 uur gesloten worden. De tussendeur naar de Hilde is al vanaf 19.00 uur gesloten. Dit vanwege de veiligheid.
Als je voor het gebouw staat met je gezicht er naar toe, dan loop je rechtsaf voor langs de Hilde. De buitendeur van dit gedeelte van het complex, ingang 2A, is ook gesloten en alleen voor bewoners en personeel van de Havezate toegankelijk. Maar wij hebben ook een sleutel. Je kunt nu bij de Hilde op het raam kloppen. Dan kunnen we jullie er in laten. Enkele bestuursleden zijn meestal vanaf 19.15 uur in de Hilde aanwezig