Inleiding tot aquarium houden. (elementor)

Bij de keuze van je aquarium is de grootte het eerste punt. Dan hoe je hem inricht. Als je nog een aquarium wilt aanschaffen denk dan goed na hoeveel geld je wilt uitgeven voor je hobby. Een klein aquarium is altijd goedkoper. Denk ook aan de tijd die kunt besteden aan het onderhoud per week.

Reacties uitgeschakeld voor Inleiding tot aquarium houden. (elementor)

Advies- of huiskeuring

Dit jaar is er een huiskeuring of aquarium advies, maar met corona weet je nooit of het 100% zeker doorgaat.

Reacties uitgeschakeld voor Advies- of huiskeuring

Inleiding tot aquarium houden.

Bij de keuze van je aquarium grootte tot hoe je hem in richt staat je voorop hoe je de hobby wil uitvoeren. Als je nog een aquarium wilt aanschaffen denk dan goed na hoeveel geld je wilt uitgeven voor je hobby. Een klein aquarium is altijd goedkoper.

Reacties uitgeschakeld voor Inleiding tot aquarium houden.

maandag 11 oktober

Praatavond en presentatie van Marten Hulst. Begin 19.45 uur. Programma: Gelegenheid tot het stellen van vragen.  Aandragen onderwerpen en geprek.       

Reacties uitgeschakeld voor maandag 11 oktober

Maandag 13 september

Gelukkig kunnen we weer bij elkaar komen. Corona blokkeert onze Ledenbijeenkomsten hopelijk niet meer. Ons jubileumjaar 2020 stond in het teken van corona, waardoor geen Ledenbijeenkomsten mogelijk waren. Maar nu nodigen wij u uit tot het bijwonen van de Ledenbijeenkomst van A.V. Natuurvrienden-Zwolle, te houden op maandag 13 september 2021 in de Hilde van Driezorg Zwolle De Havezate, Gombertstraat 350, 8031 MK Zwolle. Begin 19.45 uur. We houden ons vanavond aan de nu geldende coronaregels. Willen de bezoekers van de Ledenbijeenkomst er rekening mee houden dat alle buitendeuren van de Havezate om 19.30 uur gesloten worden. Dit vanwege de veiligheid. Als je voor een gesloten deur staat, kun je bij de Hilde aankloppen. Dan kunnen we jullie er in laten. Het beste is om wat vroeger te komen. Enkele bestuursleden zijn meestal vanaf 19.15 uur in de Hilde aanwezig. Presentatie van en door Hans Meulblok en Theo van Meegen, getiteld: ‘De vissen en kikkers in de natuur van Costa Rica en Sri Lanka’.

Reacties uitgeschakeld voor Maandag 13 september

Hulp bij aquascaping

In de afgelopen winter is Frank Vugts toegetreden tot de technische advies commissie van aquariumvereniging Natuurvrienden. Onze Zwolse aquariumvereniging heeft met Franks toetreding nu ook volop expertise en enthousiasme op het gebied van aquascaping gewaarborgd. Naast aquascaping behoud de vereniging natuurlijk volop mogelijkheden voor de liefhebbers van beplant aquarium, biotopen en vissen....

Reacties uitgeschakeld voor Hulp bij aquascaping

Herinnering aan Theo Verheij

Dit is een arikel van onze oud voorzitter die hij heeft geschreven toen hij nog onder ons was. Het laat duidelijk zijn pasie zien voor de aquarium hobby. Het gaat over de Technische Commissie die nu is overgegaan naat de Technische Advies Commissie, daar we geen bakken meer bouwen bij de TAC.

Reacties uitgeschakeld voor Herinnering aan Theo Verheij

Online lezing over labyrintvissen

Op 17 mei staat onze online Ledenbijeenkomst in het teken van labyrintvissen. Henk Grundmeijer vertelt dan uitgebreid over deze kleurrijke en interessante vissenfamilie. In de afgelopen 50 jaar kweekte hij diverse soorten. De laatste 15 jaar maakte hij een groot aantal foto’s en zijn presentatie bevat dus veel uniek beeldmateria

Reacties uitgeschakeld voor Online lezing over labyrintvissen

Tenso cocktail maken.

Tenso cocktail maken. Maak makkelijk uw eigen plantenvoeding maken: Los 32gr Tenso Cocktail (1 zakje) op in 1 flesje van 500ml. (verkrijgbaar bij de vereniging (potje ijzer (Tenso)).Los 66gr Magnesiumsulfaat…

Reacties uitgeschakeld voor Tenso cocktail maken.

Het ijzer en voer.

Normaal te verkrijgen tijdens de ledenbijeenkomsten, kan tijdelijk opgehaald worden bij Marcel Bennik

Reacties uitgeschakeld voor Het ijzer en voer.