Kweken door de jaren heen.

In 2012 ben ik weer begonnen met een bakje met Apistogramma's. Mijn passie is om deze mooie vissen te kweken. Waarna ik ook andere vissen ging kweken. Mijn lezing gaat over vissen uit Zuid-Amerika en hun kweek.

Reacties uitgeschakeld voor Kweken door de jaren heen.

Zeewateraquaria eenvoudig opgezet

Zeewateraquaria hebben de reputatie gecompliceerd en kostbaar te zijn. Natuurlijk zien we vaak spraakmakende voorbeelden van enorme technische hoogstanden bij succesvolle rifaquaria. Maar is dat nu de standaard, of zelfs ook maar noodzakelijk allemaal?

Reacties uitgeschakeld voor Zeewateraquaria eenvoudig opgezet

Opgave verenigingskeuring 2024

Beste leden, jullie kunnen weer aan de Verenigingskeuring 2024 deelnemen. Daarvoor kun je je aanmelden bij secretaris, via het web site formulier hieronder of op de komende ledenbijeenkomsten. Uiterste opgavedatum: de Ledenbijeenkomst van maandag 14 oktober 2023.

Reacties uitgeschakeld voor Opgave verenigingskeuring 2024

Rondje aquarium winkels 2

In februari zijn we met leden van onze vereniging op bezoek geweest bij een tweetal aquarium winkels in de regio midden Nederland. Omdat we hierover positieve reacties hebben ontvangen, willen we hier een vervolg aan geven. Het is de bedoeling dat we op zaterdag, 04-05-2024, een tweetal winkels in de regio oost Nederland gaan bezoeken

Reacties uitgeschakeld voor Rondje aquarium winkels 2

Uitslag van de districtskeuring 2024

Op 26 en 27 januari 2024 is de districtskeuring van SDON, Samenwerkende Districten Oost Nederland, gehouden. Nick Grosfeld was de keurmeester. Op 8 maart was de uitslagavond. Nick gaf een mooie presentatie.

Reacties uitgeschakeld voor Uitslag van de districtskeuring 2024

Zeewateraquarium eenvoudige opzet

Zeewateraquaria hebben de reputatie gecompliceerd en kostbaar te zijn. Natuurlijk zien we vaak spraakmakende voorbeelden van enorme technische hoogstanden bij succesvolle rifaquaria. Maar is dat nu de standaard, of zelfs ook maar noodzakelijk allemaal?

Reacties uitgeschakeld voor Zeewateraquarium eenvoudige opzet

Peter Oranje: “Specials in het aquarium”.

In de avond vullende PowerPoint presentatie, worden vissen besproken die niet alle daags zijn. Met andere woorden allemaal visjes die we niet vaak of zelden in ons aquarium tegen komen.

Reacties uitgeschakeld voor Peter Oranje: “Specials in het aquarium”.

Killy vissen door Gerrit Pots

50 jaar killy vissen hobby, samenvatting vanaf 1975 tot heden !! Een presentatie over tandkarpertjes, eier leggend en levend barend, het ontstaan,houden, kweken, extreme killy,s, de wetenschap, tolerantie, (extreme)biotopen van alle continenten

Reacties uitgeschakeld voor Killy vissen door Gerrit Pots

Rondje aquariumwinkels

Als bestuur hebben we het idee opgevat om met de leden twee mooie aquariumwinkels te gaan bezoeken. Dat gaat gebeuren op zaterdag 17 februari 2024. Geef je hier op.

Reacties uitgeschakeld voor Rondje aquariumwinkels
Lees meer over het artikel Secretaris gezocht
xvzxvzxvz

Secretaris gezocht

Jan Bout heeft het bestuur per mail laten weten dat hij stopt als secretaris van onze vereniging. Hij heeft hiervoor zijn persoonlijke redenen. Hij heeft er serieus en enige tijd heeft nagedacht voor hij tot dit besluit kwam. Als bestuur bedanken we Jan Bout voor zijn werkzaamheden als secretaris voor de vereniging. Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met het bestuur.

Reacties uitgeschakeld voor Secretaris gezocht